Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.

Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.

U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.

Cara Penyimpanan

Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak

 

 

 

 

Beli U-Queen online.

Dapatkan produk U-Queen anda hari ini!

Beli U-Queen Online

Apa kata mereka tentang U-Queen.

6 tahun lepas, saya mengalami endometriosis di mana satu dari ovari saya terpaksa ‘dikeluarkan’ dan saya difahamkan ada fibroid sebesar 1cm di rahim saya! Fibroid ini semakin membesar dalam 6 tahun ini. Doktor pakar mengatakan tiada ubat yang boleh menyembuhkannya atau mengecutkannya. Kini..,  saya boleh ketawa kerana fibroid ini semakin mengecut sejak minum U-Queen!. Malah seluruh badan semakin sihat & segar! Jutaan terima kasih pada Puan Noor kerana memperkenalkan U-queen ‘U’ ini, kami semua mendapat kebahagiaan.

Terasa semakin muda

Aunty Lily, Selangor, 46 tahun.

 

Testimoni lain berkenaan U-Queen